Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Opdatering af systemerne bag AO.dk - Søndag kl. 14-17

Søndag den 30. januar mellem kl. 14 og 17 opdaterer og vedligeholder vi systemerne bag AO.dk og AO app'en. Der vil i perioden være tidspunkter, hvor der kan forekomme ustabilitet, og hvor det ikke er muligt at placere en ordre.
Vi undskylder på forhånd de gener, det medfører.

Varmepumper

3 typer varmepumper

Luft/Luft varmepumper

Denne varmepumpe er i princippet et omvendt køleskab. En boks står udenfor og trækker varme ud af luften. Dette virker året rundt. Den varme luft blæses så ind i huset

Luft/Vand varmepumper

Luft/Vand varmepumpen er en mindre effektiv udgave af jordvarmen. Denne varmepumpe er relevant at installere, hvis man ikke har mulighed for at installere jordvarme. Varme trækkes ud af luften og sendes via en varmeveksler over i husets eksisterende varmeinstallation og kan således bruges til radiatorer, gulvvarme og varmt vand.

Jord/Vand varmepumper (jordvarme)

Jordvarme er den mest økonomiske fordelagtig varmepumpe at installere, men også den med de højeste anlægsudgifter. Der skal graves rør ned i jorden, så varme trækkes ud deraf. Installationen i huset fungerer på samme måde som Luft/Vand ovenfor, ved at en varmeveksler overfører varmen til husets oprindelige varmeinstallation, og det kan så bruges til opvarmning og varmt vand. Installation af jordvarme kræver en tilladelse fra kommunen.

Spar penge med varmepumper

Der kan være mange penge at spare på varmeregningen ved at skifte til varmepumper. Især hvis man har oliefyr, kan besparelsen være stor, men også sammenlignet med gasfyr, kan der være en årlig besparelse.

For at få ordentlig udnyttelse , og stabil kørsel, bør huset være velisoleret. Især når det gælder jordvarme, har husets niveau af isolering stor betydning. Er huset ikke ordentligt isoleret, vil den potentielle besparelse blot forsvinde over el-regningen i stedet.