Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Der er forsinkelse på vores afsendelse af mails fra AO.dk

Dette indebærer ordrekvitteringer, nulstil adgangskode, ny konto-/brugeroprettelse osv.

Beklager generne,

>

Skorsten og røgrør

Uanset om du har behov for en isoleret skorsten eller et eller flere uisolerede røgrør, så er du kommet det rigtige sted hen. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til at etablere en pejs eller brændeovn fra flere forskellige førende producenter, bl.a. Kierulff, Metalbestos og Grameta. Find det mål og den vinkel, du skal bruge – vi har mange forskellige – ved at kigge i de forskellige kategorier. Brug søgefeltet øverst for nemt og hurtigt at finde et specifikt produkt, eller lad dig inspirere af listen over de mest solgte varer i denne kategori umiddelbart nedenfor.

Isoleret skorsten

Der skal mange elementer til, før en skorsten for alvor er isoleret. Når du klikker ind på kategorien Isoleret skorsten, bliver du præsenteret for alt det, du skal bruge til formålet, herunder skorstensrør, bæringer, taginddækninger, t-stykker, toppe og hætter, kraver/forankring, koblinger, vinkler, kondensafløb, trækstabilisatorer og tilbehør. Klik ind på de enkelte kategorier for at se nærmere på produkterne, og giv lyd, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, du ikke kan finde.

Uisoleret røgrør

Uisolerede røgrør indbefatter flere forskellige længder røgrør, knærør, murbøsninger og diverse tilbehør. Under hver enkelt kategori kan du læse mere om de forskellige produkter, der alle er fra kendte producenter og i høj kvalitet. Det garanterer dig en lang levetid på dine løsninger.

Kierulff og Metalbestos

Kierulff er et dansk VVS-firma på Langeland, der importerer og forhandler kvalitetstilbehør til skorstene, kedler, fyr, skortstensrør mv. Blandt de mærker, Kierulff forhandler, er Metalbestos, der står for kvalitetsskorstene til rimelige priser - blandt andet knærør. Vi forhandler flere af Kierulffs og Metalbestos produkter her hos AO Johansen.

Grameta

Grameta er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af røgrør og skorstene af stål, samt moderne, tekniske løsninger inden for VVS-branchen. Du finder flere af Grametas produkter i kategorierne ovenfor – uovertruffen kvalitet, der holder længe.