Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Der er forsinkelse på vores afsendelse af mails fra AO.dk

Dette indebærer ordrekvitteringer, nulstil adgangskode, ny konto-/brugeroprettelse osv.

Beklager generne,

>

Rørpaneler

Hvis du er træt af de synlige rør, f.eks. ved varmtvandsinstallationer, overgang fra elvarme til naturgas, oliefyr eller fjernvarme, eller renovering af ældre anlæg, er du kommet til det rigtige sted. På denne side finder du nemlig alt inden for rørpaneler, herunder forbindelsesstykker, endestykker, pex rør og rørholdere, bl.a. fra Gabotherm og Metalbestos. Du finder nemt og hurtigt frem til lige præcis det rørpanel, du står og mangler, ved at bruge søgefeltet ovenfor. Alternativt kan du lade dig inspirere af vores mest solgte produkter, som du kan se lige nedenunder, eller du kan kontakte os for råd og vejledning.

Rørpanel

Rørpaneler gør varmtvandsinstallationer, herunder fjernvarme- og centralvarmevand pæne at se på! Med et enkelt produkt bliver rørene skjult, og der bliver ro for øjnene. Panelerne fylder ikke meget mere end en kraftig fodliste, og rørføringen bliver helt skjult. Du vælger selv, om rørpanelerne skal monteres ved gulvet, ved loftet eller midt på væggen – de kan sættes fast præcis, hvor det passer dig. I kategorien Rørpanel kan du se alle de forskellige typer paneler, vi fører hos AO Johansen. De er fra hhv. Gabotherm og Metalbestos – to producenter af rørpaneler, der bliver importeret og forhandlet af danske Kierulff, og som stræber efter at producere høj kvalitet til fornuftige priser. Rørpanelerne er bl.a. godkendt til brug med VA-godkendte rør, bl.a. pex rør, som du også finder her hos AO.

Forbindelsesstykke og endestykke

Det er muligt at få rørpanelet til at se helt jævnt og ubrudt ud, bl.a. ved at bruge ekstra komponenter, som f.eks. forbindelsesstykker, endestykker og rørholdere. Med rørholderne holdes rørene pænt på plads og sidder fast mod væggen, og rørpanelet, forbindelsesstykker og endestykker kan dække dem på æstetisk vis. De forskellige komponenter er meget velegnede til fjernvarme- og centralvarmevand til radiatorer.