Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Der er forsinkelse på vores afsendelse af mails fra AO.dk

Dette indebærer ordrekvitteringer, nulstil adgangskode, ny konto-/brugeroprettelse osv.

Beklager generne,

>

Olie

Her hos AO har vi et stort udvalg af både oliekedler, oliebrændere og olietanke (udendørs, indendørs eller til nedgravning). Vi har også masser af tilbehør inden for branchen, bl.a. oliebrændere, oliedyser, oliefiltre, oliepumper og olieslanger. For ikke at tale om aftræksrør. Kig vores udvalg igennem, og spørg os endelig, hvis du har spørgsmål. Leder du efter noget specifikt, som du ikke umiddelbart kan finde, kan du med fordel bruge søgefeltet øverst på denne side. Brug evt. også tidligere fakturaer til nem og hurtig genbestilling, hvis du har købt noget fra denne kategori før. Du kan også bestille via dine favoritlister.

Oliekedler og aftræksrør

Baxi, Metalbestos og Milton Megatherm er nogle af de førende i verden, når det gælder oliekedler. Under kategorien Kedler finder du alle de produkter, vi fører, som relaterer sig hertil. Oliekedlerne hører til blandt de innovative af slagsen, som er med til at reducere energiforbruget samt øge effektiviteten af ressourcerne. Alt efter typen af kedel skal du også bruge et aftræksrør, som du finder i samme kategori. De fås i forskellige typer og mål – læs mere om specifikationerne under hvert enkelt produkt.

Olietanke

En olietank kan både være udendørs (nedgravet) eller indendørs alt efter temperament og mulighed for at grave tanken ned. En ny olietank som dem, vi fører fra Erik Færgemann, KN Smede og Roth er helt tætte og altså ikke i fare for at lække. Dertil kommer alt det relevante ekstraudstyr, som sørger for, at tilførslen af olie ligeledes er tæt, bl.a. nåleventiler, brystnipler, smeltesikringsventiler, tankdæksler, mv.

Tilbehør: Oliebrændere, oliedyser, oliefiltre, oliepumper og olieslanger

En olietank eller en oliekedel gør det ikke alene. Det er nødvendigt med en lang række forskelligt tilbehør, for at tanken eller kedlen fungerer, som den skal. Det gælder bl.a. oliebrændere, oliedyser, oliefiltre, oliepumper og olieslanger. Se vores store udvalg i kategorien Oliebrændere og tilbehør. Alle vores produkter er fremstillet af kendte mærkevareproducenter som Danfoss, Milton Megatherm, Baxi, m.fl. og lever naturligvis op til gældende love og regler på området.