Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Der er forsinkelse på vores afsendelse af mails fra AO.dk

Dette indebærer ordrekvitteringer, nulstil adgangskode, ny konto-/brugeroprettelse osv.

Beklager generne,

>

Måleudstyr

Hvis du skal måle noget, slipper du ikke uden om siden her. Her finder du nemlig alt, du skal bruge til at måle temperaturer, tryk, vandsøjletryk, energi og meget mere. Så uanset hvad du skal bruge inden for termometer-, manometer- og/eller hydrotermometer-kategorien, er der hjælp at hente her. Vi fører også både dykrørslommer, energimålere og kugleventiler – og meget mere. Kig dig omkring, eller benyt dig af søgefeltet, som du finder herover. Du er også altid velkomment il at kontakte os, hvis du er på jagt efter noget, som du ikke umiddelbart kan finde.

Termometer og manometer

Skivetermometer, røgtermometer, påspændingstermometer, stavtermometer og meget andet. Samt manometre. Vi har alt inden for termometre og manometre fra nogle af verdens førende producenter, herunder Erik Færgemann og Rueger. Begge fremstiller kvalitetstermometre- og manometre i højeste kvalitet i et enkelt design til priser, der er til at betale. Bemærk, at manometrene langt hen ad vejen kan benyttes til både luft- og vandbårne systemer, men at de bør holdes fra stærkt krystalliserende væsker, samt væsker der har tendens til at angribe kobberlegeringer.

Hydrotermometer

Hydrotermometeret fremstilles af Erik Færgemann og kan måle op til 120 grader. Og et tryk (vandsøjletryk) på enten 1,0 eller 4,0 bar, alt efter model.

Dykrørslomme

Dykrørslommer bruges til installation af skivetermometre, og lige som der er forskellige typer termometre, er der forskellige typer og mål inden for dykrørslommer.

Energimålere og kugleventil

Ista og Kamstrup fremstiller bl.a. energimålere, og udvalget hos os finder du ved at klikke ind på kategorien Energimålere ovenfor. Det er lovpligtigt at have en energimåler tilkoblet et fjernvarmeanlæg, og det er vigtigt, at de overholder visse retningslinjer, herunder at de under almindelig drift ikke må overskride den dobbelte måleusikkerhed i forhold til den måleusikkerhed, der oprindeligt er blevet godkendt. Læs mere om de forskellige energimålere under hvert enkelt produkt i kategorien. Montering sker bl.a. med kugleventil, som vi fører indtil flere af her hos AO Johansen. Kig i kategorien Tilbehør til energimålere for at finde den kugleventil, du skal bruge til netop dit varmeanlæg.