Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Opdatering af systemerne bag AO.dk - Søndag kl. 14-17

Søndag den 30. januar mellem kl. 14 og 17 opdaterer og vedligeholder vi systemerne bag AO.dk og AO app'en. Der vil i perioden være tidspunkter, hvor der kan forekomme ustabilitet, og hvor det ikke er muligt at placere en ordre.
Vi undskylder på forhånd de gener, det medfører.

Gulvvarme

Installation af gulvvarme kræver forskellige komponenter, og du finder dem alle her. Vi har alt fra gulvvarmerør og fordelerrør til regulatorer og termostater fra Danfoss, Wavin, Uponor, Roth, Megatherm, Pettinaroli, Salus og mange flere. Uanset hvilken løsning din kunde vælger – elvarmekabler, centralvarmeforsyning eller en kombination – har vi det, du skal bruge.

Roth

Roth Nordic er førende inden for bl.a. produktion af gulvvarme. Af mere eller mindre alle typer – lige fra de traditionelle systemer til mere avancerede systemer med en hurtigere reaktionstid og en lavere byggehøjde end sædvanligt. Roth har fremstillet gulvvarme i mange år, og derfor er produkterne helt finjusterede og leverer varen – hver gang. Funktionen er i top, og det samme er brugervenligheden og temperaturkomforten. Roth gulvvarme er kort sagt gulvvarme, du kan stole på!

Uponor

Hos Uponor VVS bliver der udviklet og produceret alsidige systemer inden for gulvvarme. Alsidige fordi de kan bruges både til boliger og til erhverv. Gulvvaresystemerne giver en optimal temperatur og dermed et fremragende indeklima, og alle løsninger fra Uponor er naturligvis energivenlige. Vælg selv, om der skal være vandbaseret gulvvarme, eller om varmen snarere skal løbe i væggen eller loftet. Eller om der skal være køling i stedet.

Wavin

Hos Wavin er erfaringen med gulvvarme lang. Mere end 15 år har virksomheden beskæftiget sig med den energirigtige opvarmningsform, og de ved derfor om nogen, hvad der skal til, før en gulvvarmeløsning bliver helt optimal. Samtidig kan Wavin også stå for leverancen af de fornødne shunte, styringer, fordelerrør, mv., så her er altså alt, du skal bruge til en vellykket installation samlet hos én producent.

Danfoss, Megatherm, Pettinaroli, Salus

Danfoss, Megatherm, Pettinaroli og Salus er alle anerkendte producenter inden for gulvvarme og står for flere forskellige løsninger, der alle er af høj kvalitet. Du finder de forskellige løsninger samt tilbehør til dem her på siden. Brug søgefeltet, hvis du er på udkig efter noget specifikt, eller kontakt os for råd og vejledning.

Vi fører mere eller mindre alt tilbehør til radiatorer og håndklæderadiatorer, og ventilhuse er ingen undtagelse. Vælg mellem ventilhuse i forskellige størrelser og forskellige vinkler – alle dog med det til fælles, at de er af utrolig høj holdbarhed og kvalitet.