Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

>

Vaillant

Når det gælder gasfyr, er tyske Vaillant en af de helt store og pålidelige spillere på markedet. På denne side kan du se vores store udvalg af netop Vaillant gasfyr og Vaillant gaskedler, herunder Vaillant Ecotec og Vaillant EcoVIT. Vi forhandler også Vaillant calormatic vejrkompenseringsanlæg og balanceret aftræk – kort sagt alt, du har behov for, for at lave en komplet gasinstallation i hjemmet eller i erhvervsmæssige sammenhænge. Vaillant står for effektivitet, kvalitet og design. Produkterne henvender sig både til den mindre villa og den store industribygning. Find, hvad du søger, ved at bruge søgefeltet herover, eller tag et kig på vores mest solgte Vaillant-produkter nedenfor. Du kan også klikke dig ind i de enkelte kategorier eller kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe og vejlede.

Vaillant gasfyr/gaskedel

Der findes ikke mange gasfyr så effektive og holdbare som en Vaillant gaskedel. Produkterne hører til noget af det bedste på markedet, og her hos AO Johansen fører vi en stor del af dem. Gaskedlerne er et resultat af den tyske grundighed – Vaillant sætter en ære i at udvikle og fremstille kedler til både privat og erhvervsmæssig brug, som alle er fri for fejl og yderst energieffektive. Flere af gaskedlerne har en varmvandsbeholder indbygget.

Vaillant Ecotec

Vaillant Ecotec er en kondenserende gaskedel beregnet til at hænge på væggen. Den har modulerende blæser, tydeligt display, rustfri varmeveksler og meget mere. Alt efter effekt og størrelse har den varierede mængde trykekspansion og ventiler. Ecotec kan som standard styre cirkulationspumpen til eksternt brugsvand.

Vaillant EcoVIT

Vaillant EcoVIT er et kondenserende gasfyr til industribrug. Det er en del af en systemløsning fra Vaillant og er især egnet som ny installation eller som erstatning for gamle anlæg. Effektiviteten og den økonomiske drift er i top, bl.a. grundet Aqua-Kondens-Systemet. Vaillant EcoVIT kan indeholde en stor mængde vand, hvilket medvirker til en mere eller mindre lydløs drift.

Vaillant calormatic vejrkompenseringsanlæg

Vaillant calormatic vejrkompenseringsanlæg er en rumtermostat fra Vaillant, der fungerer sammen med Vaillants øvrige opvarmningsløsninger. Calormatic er nem at programmere, og den kan indstilles til forskellige nominelle rumtemperaturer til forskellige ugedage og/eller tidspunkter på dagen. De daglige opvarmningstider for produktionen af det varme vand kan også fastsættes via Vaillant calormatic.

Balanceret aftræk

Som en del af tilbehøret til Vaillants gaskedler og -fyr, fås et balanceret aftræk i forskellige varianter. Klik ind på kategorien ’Tilbehør’ for at se nærmere på de enkelte produkter.