Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

>

Fjernvarme

Her på siden kan du få et hurtigt overblik over vores brede udvalg af varmtvandsbeholdere og vekslere til fjernvarme. Vi har vekslere og beholdere i forskellige størrelser, der passer til huse i alle typer og størrelser. Samtlige produkter er fra kendte mærkevareproducenter, der alle leverer materiel i højeste kvalitet. Brug søgefeltet øverst, hvis du ikke finder det, du søger i kategorien her.

Varmtvandsbeholdere vs. vekslere til fjernvarme

Hvorvidt du vælger at installere en varmtvandsbeholder eller en veksler til fjernvarme er helt op til dine behov og dit temperament. Fjernvarmeveksleren er en hurtig og billig måde at opvarme sit brugsvand på, men kræver, som navnet antyder, at der er lagt fjernvarme ind i boligen. Varmtvandsbeholderen er en nem og hurtig måde at opvarme brugsvandet på, men har en naturlig begrænsning i sin størrelse. Som udgangspunkt er en varmeveksler mindre end en varmtvandsbeholder og laver varmt vand på ’kommando’.

Wavin

Wavin beskæftiger sig med mere eller mindre alt inden for VA og VVS, herunder fjernvarmeunits og brugsvandsforsyninger. Derfor har Wavin da også udviklet effektive løsninger som bl.a. vekslere til fjernvarme og afkøling af fjernvarmevand. Wavin fører flere forskellige serier, herunder Amnis+ Isol-serien og Convena Isol-serien.

Metro

Den danske virksomhed Metro har mere end 70 års erfaring inden for udvikling og produktion af varmtvandsbeholdere. Det betyder, at Metro i dén grad ved, hvad de laver, og at deres produkter er af højest tænkelige kvalitet. Der er tænkt på alt, inkl. behandlingen af indersiden af varmtvandsbeholderen, så bakterier ikke trives så godt i den, og så der ikke opstår korrosion.

Redan

Redan er et varemærke under Danfoss Danmark og fremstiller både vandvarmere og fjernvarmeunits. Naturligvis af den kendte, høje kvalitet. Virksomheden er innovativ i sin brug af teknologi og arbejder kontinuerligt for at udvikle nye og fuldt integrerede fjernvarmesystemer.

Gemina Termix

Gemina Termix er, lige som Redan, en del af Danfoss-gruppen. Virksomheden er en af de ledende på markedet inden for fremstilling af fjernvarmeunits til såvel parcelhuse og lejligheder som boligkomplekser og store stationer på et imponerende antal m3. Gemina Termix fremstiller både varmtvandsbeholdere varmevekslere – alt naturligvis i den kendte høje kvalitet og med høj funktionalitet.