Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Der er forsinkelse på vores afsendelse af mails fra AO.dk

Dette indebærer ordrekvitteringer, nulstil adgangskode, ny konto-/brugeroprettelse osv.

Beklager generne,

>

Ekspansionsbeholdere

Her på siden kan du se vores udvalg inden for både åben ekspansion og trykekspansion (lukket system) til alt inden for varmeanlæg, varmevekslere, varmtvandskedler og/eller køleanlæg. Alle vores ekspansionsbeholdere er fremstillet af kendte mærkevareproducenter, som fremstiller beholdere i højest tænkelige kvalitet. Vi fører også luftpotter, sikkerhedsventiler og Hydrofor, samt meget andet. Brug søgefeltet øverst for at finde et specifikt produkt, og spørg os gerne til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Trykekspansion og ekspansionsbeholdere

Hos AO finder du flere forskellige typer og størrelser ekspansionsbeholdere fra flere forskellige producenter, herunder Flamco, Flexcon og Pneumatex. Ekspansionsbeholderne kan holde til forskelligt antal bar alt efter model. Du kan se de enkelte modellers specifikationer under kategorien Trykekspansion, og er du på udkig efter noget, du ikke umiddelbart kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Åben ekspansionsbeholder og luftpotte

Det er vigtigt med åben ekspansion ved f.eks. et varmeanlæg med et fastbrændselsfyr, da vandtrykket dermed ikke bliver så højt. Her hos AO finder du en række åbne ekspansionsbeholdere med forskellig volumen og finish. Luftpotterne fås i 1, 2 eller 5 liter og enten som malet eller i galvaniseret stål.

Sikkerhedsventil

Når man har at gøre med varmeanlæg med trykekspansion, uanset om det er større varmeanlæg , mindre varmtvandskedler, og/eller varmevekslere eller køleanlæg, er det vigtigt at have sikkerhedsventilerne i orden. Her hos AO finder du flere forskellige typer ventiler med og uden muffer, til el- og/eller vandvarmere. Kvaliteten er naturligvis helt i top og fremstillet til at kunne holde længe – også de mindre dele som gummimembranen.

Hydrofor

Hydrofor er en form for vandbærer og trykudligner, som kan regulere vandtilførslen ved at lukke for hovedledningen og åbne for en trykbeholder – og omvendt. Hos AO finder du Hydroforer i flere forskellige størrelser; fra 24 til 130 liter. Hydroforen er fremstillet i særdeles holdbart kulstofstål og polypropylen og har således en meget lang levetid.