Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

Der er forsinkelse på vores afsendelse af mails fra AO.dk

Dette indebærer ordrekvitteringer, nulstil adgangskode, ny konto-/brugeroprettelse osv.

Beklager generne,

>

Biokedler

Der var engang, hvor pillefyr og biokedler ikke var så virksomme, men det har heldigvis ændret sig. I dag er begge typer opvarmning særdeles effektive og udnytter energien næsten 100 procent. Her på siden kan du få et overblik over, hvilke biokedler vi fører hos AO Johansen. Vores udvalg er bredt og spænder lige fra kedler, træpilledyr og pillefyr fra producenter som Baxi, NBE, Metro Therm og BG Biovarme. Du kan se de mest solgte produkter inden for denne kategori umiddelbart nedenfor. Brug søgefeltet, hvis du er på jagt efter et specifikt produkt.

Baxi

Baxi fremstiller en særdeles træpillekedel og tilbehøret til den. Kvaliteten er, som med Baxis øvrige produkter, altid helt i top, og energiudnyttelsen optimal. Du går således aldrig i byen med bioopvarmning fra Baxi.

NBE

NBE er en af de førende producenter inden for træpillefyr/stokere og spænder over det meste af verden. Produkterne er effektive, brugervenlige og innovative – det gør dem langtidsholdbare og overskuelige for den primære målgruppe, der er privatpersoner og små og mellemstore virksomheder. Ved at klikke på kategorien kan du se alle de NBE-produkter, vi har i vores produktsortiment her hos AO.

Metro Therm

Metro Therm fremstiller, ud over varmtvandsbeholdere og varmepumper også kompakte pillefyr, selvrensende pillebrændere og konvektionsdele, mv. – kort sagt har virksomheden god hånd i hanke med biokedler og biobrændsel.

BG Biovarme

Hos BG Biovarme fremstilles der både biokedler og brændere, reservedele og tilbehør, tanke og beholdere, samt tilbehør til varmeanlæg. BG Biovarme er specialister i grønne og miljøbevidste varmeløsninger, herunder biokedler, pillefyr, mv. Virksomheden er beliggende i Odense.

Pillefyr vs. træpillefyr

Et pillefyr kaldes også et træpillefyr og er således to sider af samme sag. Det er en miljøbevidst opvarmningsform, der samtidig kan reducere din varmeregning på op til 70 procent, når du sammenligner med elvarme. Det er en besparelse, der er til at føle på – og som varmer hele året rundt. Ikke kun i de kolde måneder!