Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
Vis alle produkter

Find vores pakkeløsninger i ventilationsuniverset

Se mulighederne

Må vi præsentere AO VAGA forsyning

Se muligheder og fordele
{{'{0} produkter' | aoStringReplace: result.Count}}

Din søgning gav desværre ikke noget resultat

Vi kunne desværre ikke finde noget ud fra søgningen: "{{searchString}}".

Prøv at søge efter nogle andre ord eller find varerne via kategorierne.

Søg varer


Du kan søge efter varenumre, EAN num, produktnavne og lign. 

>

Byggepladsetablering

På denne side finder du alt inden for udlejning til etablering af byggepladser. Lej bl.a. byggepladsbelysning, containere og udstyr til byggepladsstrøm fra anerkendte producenter, så byggepladsen kan blive etableret på tilstrækkelig og sikkerhedsmæssigt forsvarlig vis. Hvis du er på jagt efter specifikt udlejningsmateriel til etablering af byggepladser, kan du bruge søgefunktionen herover. Hvis du vil leje byggepladsudstyr af os, er du velkommen til at kontakte os. Du finder telefonnummeret på din nærmeste håndværkerbutik i menuen til højre; der er 49 af slagsen i hele landet, så der ligger også en tæt på dig. Bemærk, at du skal have en konto hos AO for at leje udstyr.

Byggepladsbelysning

Der er mange ting, der skal være i orden, når man etablerer en byggeplads. Belysning er en af dem. Ved at klikke på kategorien ’Belysning’ finder du alle de udlejningsprodukter inden for belysning, som vi har her hos AO. Det gælder bl.a. mobilmaster med støtteben, samt halogenlamper, højtryksnatriumlamper og generel arbejdsbelysning, så det også er muligt at arbejde på fuld kraft i skumringen, og når det er mørkt. Og så det er muligt at undgå ulykker, der opstår, fordi der ikke er nok lys til at orientere sig.

Byggepladsstrøm

Byggepladsstrøm er alfa og omega i etableringen af en byggeplads. Det er så sige den, der driver værket, og der er mange regler for og gode råd om området, og derfor er det vigtigt, at der er styr på den. Her hos AO kan du leje alt inden for byggepladsstrøm, når du etablerer eller supplerer en byggeplads. Vælg mellem byggepladstavler, målertavler, forgrenerbokse, elkabler, kabeltromler, adaptere og kabelafrullere.

Containere

Pas godt på udstyret på byggepladsen! Lej en container, og læg værdifuldt og skrøbeligt udstyr i sikkerhed. Hos AO Johansen kan du leje containere med flere forskellige dimensioner, så du kan få en, der passer til dine specifikke behov.

OBS!

Fragtgebyr

Vær opmærksom på et fragtgebyr på kr. 799,00 pr. tur, på alt krankørsel af udlejningsmateriel, eksempelvis rullestillads, lange stiger o.lign.